Members Only - Skim F Daerah Segamat

polls
PERHATIAN!
Halaman ini khas untuk kegunaan perkongsian maklumat sensitif diantara FT Segamat SAHAJA, sila simpan password yang diberikan dengan selamat. Kandungan akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Sekiranya ada apa-apa bahan dan maklumat yang hendak dikongsikan bersama sila maklumkan kepada admin. Terima kasih.

---------------------------------------------

SEMAKAN STATUS YURAN FTSEGAMAT
Semua maklumat pembayaran yuran dan duit aktiviti MPJTKS boleh dilihat melalui pautan dibawah, kerjasama semua dalam menjelaskan yuran bulanan dan aktiviti akan membantu MPJTKS merancang pelbagai aktiviti untuk semua ahli di masa-masa akan datang. Klik butang link dibawah untuk dapatkan status yuran anda.
Bermula pada tahun 2015, bayaran yuran telah dikuatkuasakan secara pukal iaitu sebanyak RM50.00 setahun dan ahli dibenarkan membuat bayaran secara tunai dan perbankan online.

---------------------------------------------
SEMAKAN STATUS PENGGUNAAN ISMS
i-SMS merupakan kemudahan penghantaran mesej ringkas menggunakan SMS dengan kadar RM0.10/sms. Bayaran ini ditanggung oleh MPJTKS sepenuhnya dan kemudahan ini hanya digunakan bagi reminder program/aktiviti/mesyuarat/kursus/kematian/dll yang akan diluluskan oleh pengerusi.


---------------------------------------------
SEMAKAN STATUS KUTIPAN BAYARAN SHUTTLE
Khusus buat team badminton, link dibawah adalah untuk menyemak status kutipan bayaran untuk shuttle dan court. Sebarang pertanyaan dan kemusykilan boleh berhubung dengan En. Ab (+60197000360)


---------------------------------------------
SEMAKAN MAKLUMAT PERIBADI FTSEGAMAT
Semua ahli MPJTKS diwajibkan mengisi borang kemaskini maklumat peribadi dibawah ini setiap kali ada perubahan maklumat penting terutama no. handphone dan email. Ini bertujuan kemaskini rekod dalam fail MPJTKS oleh Setiausaha dan memastikan semua ahli MPJTKS akan menerima info dengan tepat dan pantas.---------------------------------------------
INFO CLOUD STORAGE EFTI SEGAMAT
PCLOUD telah dipilih menjadi cloud storage rasmi MPJTKS bermula pada tahun 2014 disebabkan kemampuannya mengehadkan tahap perkongsian bagis esuatu folder dan fail. Tahap akses ini memastikan keselamatan fail yang terkandung dalam storage ini.

GDrive merupakan storage kedua utama MPJTKS kerana didalam storage ini terkandung maklumat-maklumat yang diperolehi dari form-form terdahulu seawal tahun 2009. 

Dropbox pula telah menjadi piliha ktiga bagi tujuan storage online kerana saiznya yang limited dan juga disebabkan tragedi kehilangan data FTsegamat secara besar-besaran pada 3-4 tahun lepas :D.

---------------------------------------------

Maklumat Sistem dan Pelbagai
(sumber : blog PKG Segamat Baru)user : Kodsekolah (rapat)
pwd : 123
user : Kodsekolah (rapat)
pwd : 123
User : No IC -GPM
Password : 999
Sebarang Masalah Hubungi
03-87 500 927
012-642 7213
010-318 7680
016-982 2197
user : KODSEKOLAH(rapat huruf besar)
pwd : KODSEKOLAH(rapat huruf besar)
Hotline :016-6365563
Access Switch
user: admin
pwd: 123456

sekiranya anda mempunyai info/maklumat yang ingin dikongsi di page ini, sila whatsapp +60137333030 (Iskandar)