XTVT - FUTSAL - Skim F Daerah Segamat
Saturday, September 5, 2009

Memandangkan xtvt kita yang baru2 ni mendapat sokongan penuh dari rakan2...xtvt seterusnya pula kita main FUTSALLLL...yeahhh....tak kesah la reti main ke tak reti main ke kaki bangku ke kaki tak bedung ke ape ke janji main...kita main suka2 sambil wat selection tuk player futsal wakil dari FT Segamat...aku berharap sangat xtvt kita ni dapat sokongan penuh dari rakan2...tuk xtvt kali ni AJK aktiviti kita ialah En Hidayat@kecik (memang kecik) ekkekeke...dia akan uruskan soal gelanggang perlawanan dan lain2 hal...so sape2 nak dapat info pasal ni leh kontek kecik atau aku (azharcls) k...detail xtvt seperti di bawah:-


Tempat :
Gelanggang Futsal Taman Yayasan (Sebelah Nirwana)
Tarikh :
5hb September 2009
Masa :
11Mlm (sempat tunaikan solat terawih dulu)
Contact Person :
Kecik (Hidayat) 017-7166549;
Azhar (013-7218829)

10 Komen:

  1. saper nak team ngan aku..... tp jgn marah kalau aku tak reti tendang bola hahahahaha......

    ReplyDelete
  2. wahh smart logo...rajin sungguh ko...bagus2

    ReplyDelete
  3. tu la tandanya org takde keja hehehehe.....

    ReplyDelete
  4. hmmm.... kitorang xder bayaran aper2 ker utk sewa gelanggang futsal???

    ReplyDelete
  5. ye tak ye jgk.... nanti aku roger kecik dulu... dia yg handle program nih... kecik ooo kecik... maner ko nyorok,... hehehhehe

    ReplyDelete
  6. biase aku main kat situ RM70 sejam.. mane tau ade sesiape leh dapat diskaun lagi best..

    ReplyDelete
  7. lebih kurang rm10 sorang la camtu...

    ReplyDelete
  8. up picture star2 segamat cepat.... hehehe...

    ReplyDelete
  9. ntah nye...
    cepat laa bro azhar...

    ReplyDelete
  10. gambar dia sorang je... maner taknye.. yg jd sniper awek dia.. hahahahah...

    ReplyDelete

Please Don't SPAM