Tahniah Kepada Iskandar - Skim F Daerah Segamat
Sunday, October 18, 2009

18.10.2009 - 10.10a.m bersamaan hari ahad yang lepas di Hospital Segamat, sahabat kita Iskandar Bin Mohd Zen(SK Kampung Jawa) telah menimang cahaya mata yang kedua, putera sulung beliau ini diberi nama MUHAMMAD IRFAN NAIM BIN ISKANDAR yang mana semasa kelahiran berat anak comel ini sekitar 3.3kg.

Doa dan harapan kami agar beliau bertambah bahagia dengan kehadiran cahaya mata ini. Semoga kejayaan, kebahagiaan sentiasa mengiringi beliau sekeluarga. Amin....



7 Komen:

  1. congrat2...ade sesape yg dah g tengok ke....upload gambor sikit...sorry is tak sempat g jengok lagi..

    ReplyDelete
  2. aku pon tak sempat nak copy pic dari henset ke laptop lagi.... aritu kena marah ngan misi pasal amik gambar kat hospital... nasib misi cun.. haha... thanks pada semua... lepas nih saper plak...? sofwan.. jalal.. biler lagi??

    ReplyDelete
  3. alamak ak pon kene gak ker... hahahaha ak baru nak kawin la hahahahaha

    ReplyDelete
  4. luper plak kat pengantin baru kita... zali...

    ReplyDelete
  5. bg zali dl la heheheheheeh... ak bln 11 baru nak wat majlis pecah tanah.... hahahah

    ReplyDelete
  6. buat anak bukan kira saper dulu... dah depan mata tak ingat tarikh dah... hehehehehhe

    ReplyDelete
  7. hahaha depan mata memang tak ingat ape is...ekekeke...comei anak ko...anak aku camne la ek..mesti cute gak cam bapak die...hahahah

    ReplyDelete

Please Don't SPAM